Volgers

maandag 6 februari 2012

gisteren was mijn zwager jarig en mijn man werdt wakker met één klaplong

hoi lieve bloggers

eerst even een vervolg op mijn vorige verhaal:
mijn man staat al sinds de volgende dag dat ze aan het klooien waren met zijn morfine weer terug gedraaid naar 6 keer per 24 uur.
er was nu wel gezegt door zijn eigen longarts dat hij in het ziekenhuis verblijft tot aan de transplantatie
gelukkig maar, mijn moeder en ik waren hier heel blij mee, mijn man wilde wel weer terug naar het verpleegtehuis, waarop ik zei; ze zeggen altijd 3 maal is scheepsrecht, en mijn gevoel zei me dat het dan was afgelopen, klink raar maar als mijn gevoel me iets zegt komt het ook uit.

gisteren werdt ik gebelt of ik naar het ziekenhuis kon komen het ging niet goed met mijn man, dus voorzichtig rijden natuurlijk, spek glad in de woonwijk en er buiten ook.
daar aangekomen, dacht ik al nou dit wordt weer op ic belanden, dat gebeurde ook, om een drain in te leggen, hij had zijn rechterlong geklapt, dit is in zijn slaap gebeurt, hij is nu gelukkig stabiel voor nu, over een paar dagen gaan ze kijken of de drain eruit kan of niet? ze heeft wel nog contact gehad met groningen, maar als er nu longen zouden komen, kan hij gewoon worden getransplanteerd, hij zei jullie taak is om hem stabiel virus en koorts vrij te houden.
nou daar gaan  onze plannen weer, ik zou gisteren vragen of hij de 9de op mijn moeder haar verjaardag en onze 12 1/2 jaars huwelijksdag te vieren, of hij een paar uurtjes naar huis mocht komen, dat is nu van de baan, de 12 zouden we het vieren met al onze vrienden, daar kan hij ook niet bij zijn, ik weet niet of het zo wie zo wel doorgaat, maar dat had ik al op de uitnodigingen gezet, met mijn 40ste verjaardag de 16de zal hij ook niet thuis mogen vieren, omdat het natuurlijk logisch is, als hij dit al in slaap toestand krijgt hoe gaat het vervoer dan wel niet!!!
maar we laten het passeren en we zien wel hoe het verder verloopt, we leven dag voor dag.
ik was bijna de hele dag in het ziekenhuis en ga vanmiddag weer,, moet zo eerst weer voor mezelf de deur uit.
het lullige van alles vind ik dat ik 's middags mijn zwager en zus moest brengen, uitgerekend op zijn verjaardag, lekker begin hé
gisteren was mijn lieve zwager dus jarig en is 52 geworden, ik heb deze tag gemaakt, en hij is gek op vliegtuigen, dus dan maken we dat toch met zoiets erop, geen probleem, ik had ook nog een leuke charm ervan liggen, ik heb de digi van paula van tlc vandaan en heb ze gekleurt met mijn flexmarkers
O 837-919-527-325
dan hier de tag


ik ben weer benieuwd naar jullie reactie's lieve bloggers
ik lees ze graag, ik heb nu alleen niet zoveel tijd om te reageren
liefs angelique

9 opmerkingen:

 1. OOh wat ellendig allemaal weer Angelique! En wat jammer dat je leuke plannetjes nu geen doorgang kunnen vinden! Ik wens jullie veel sterkte.

  Je label ziet er weer geweldig uit!

  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maak jij allemaal wel niet mee zeg < Heel veel sterkte en ik blijf je volgen hoor liefs Gea Bogema

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen, het zit jullie allemaal ook niet mee....
  Je label is prachtig trouwens!
  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och meid, wat een ellende allemaal.
  Houd het dan nooit op bij jullie? Ik hoop echt dat het een keertje goed gaat komen, want dit verdiend niemand. Veel sterkte met alles.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar meis wat een verhaal weer zeg ,heel veel sterkte ,hoop nog steeds zo hard met je mee dat hij zijn transplantatie krijgt ,zodat jullie weer verder kunnen.Het duurt nu allemaal wel al heel erg lang .
  Ondanks alles toch fijne dagen
  Mooie kaart
  liefs miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zussie , je tag is echt fantastich geworden, Rolf vondt hem ook heel mooi. Mooie kleurtjes en het vliegtuigje charm is ook heel leuk. Ik ben blij dat hetEd al wat beter gaat. Het is echt elke dag weer afwachten, of er geen slecht nieuws van jullie komt. Pas ook op jezelf op. Liefs en kusjes jullie 2

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee weer An, je zwager zal er wel blij mee geweest zijn! sterkte met alles he? gr. Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Really gorgeous tag my dear!! I love the lace and charm!! :) Sending you big hugs my friend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jee meid wat een vreselijke toestand weer, ik hoop toch zo dat er gauw een stel mooie longen voor hem komen!!

  BeantwoordenVerwijderen