Volgers

zondag 29 januari 2012

nieuwe up-date manlief

hoi lieve bloggers

allemaal heel erg bedankt voor het meeleven met ons en om jullie lieve reactie te lezen
BEDANKT ALLLEMAAL

mijn mannetje is sinds gisteren terug in het ziekenhuis in lelystad
hij heeft tijdelijk een kamer apart, een verpleegster zei, totdat iemand zieker komt, waarop ik zei, HOE ZIEK MOET IEMAND WEZEN, daar gaf ze heel wijzelijk maar geen antwoord op.
maandag hoop ik de longarts te spreken te krijgen, want hoe vaak moet dit nog mis gaan.
ze zeggen altijd 3 maal is scheepsrecht, nou we zullen zien.

toen we gisteren middag zijn kamer leeg hadden gehaald, zei het personeel daar al, ik snap niet dat ze hem voor de 2de keer hebben ingeschreven hier.
dat waren ook de woorden van de longarts die op de opname dag hetzelfde vertelde, en dat hij hier moet blijven tot aan de transplantatie, maar het blijkt iets te zijn met het ziekenfonds?
daar ga ik maandag even achter aan natuurlijk, ze zitten in het ziekenhuis dus dat is lekker makkelijk
ik heb hem van een basis verzekering in een 4* polis gekregen, dus het lijkt me nu toch ander te gaan?

gisteren zijn ze ook weer gaan experimenteren met zijn morfine, om dit te verminderen, hier ben ik niet blij mee, dat is nu net hetgene wat de benauwdheid verminderd, ze hebben al een medicijn gestopt voor dat, maar die was in overleg met groningen, qua morfine, vertelde de verpleegster dat de arts van opname dat had besloten, 4 op vaste tijden en 2 indien nodig, waarop mijn moeder zei wat vind groningen hiervan, toen zei ze met groningen hebben we nu niks te maken, waarop ik kwaad werdt en zei tegen haar hij is net van ic af en nu meteen minderen met de morfine, ik wil mijn man nog langer bij me hebben hoor, toen zei ze nu spreek u mij hierop aan en ik vat dit persoonlijk op, ik zei haar, dit is niet persoonlijk aan jou gericht maar aan de arts die dit besluit heeft genomen.
toen we weg gingen, zag de arts me en dook gauw in de koffiekamer, waarschijnlijk had hij zoiets van daar moet ik nu even weg blijven, en dat vond ik wel een strak plan, ik ben hem ook niet achterna gegaan, ik wil dit maandag bespreken met zijn eigen longarts
dus maandag hoop ik antwoorden te krijgen
een fijne zondag lieve bloggers
tot gauw weer
liefs angelique

8 opmerkingen:

 1. Tsjonge jonge zeg, ik zit hier elke keer met afgrijzen je verhaal over het ziekenhuis te lezen, ik snap nederland werkelijk niet meer hoor, moet er zo gezeuld worden met een patiënt ??? Het enige wat er bij hun telt ... er wordt een bed bezet gehouden, ja ....so what ???
  Blijf er bovenop zitten hoor meis, maar dat doe je al hihihi :)
  Kop op en heel veel sterkte voor jullie saampies !!

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaja het gaat over geld geld en nog eens geld! Hoe ziek moet iemand zijn. Wat fijn voor hem dat hij jou heeft, je vecht als een leeuwin voor hem! Goed zo meid, hou vol! je hebt heel veel achter je staan, ik hoop dat je daar kracht uit put!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o meis wat een gezeik zeg of je dat erbij kan hebben idd blijf ze op hun huid zitten en idd kunnen ze wel wegduiken maar ze moeten je toch weer onder ogen komen echt ontzettend kul allemaal en dan zeg ik het nog netjes !!
  Je man boft idd met zo`n vrouw die zo voor hem door het vuur gaat echt super !!
  Sterkte en hou vol he !
  xx Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat een gevecht moet je toch steeds voeren omd dingen goed te hebben. Je moet echt overal bovenop zitten en je hebt eigenlijk wel andere dingen aan je hoofd....
  Ik kan je vanuit hier alleen maar heel veel sterkte wensen!
  Liefs nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello sweetie! Just wanted to stop by and say hello! I'm sorry for your news and sending big hugs and prayers your way for your hubby! Just wanted to let you know I was back blogging again!! HUGS

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankjewel voor je reactie op mijn blog! En heel veel sterkte voor jou en je man! Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen