Volgers

donderdag 7 november 2013

HOI LIEVE VOLGERS

hier ben ik dan weer even voor een up-date.
qua gezondheid gaat het nog steeds niet zo goed.
zowel me man als mij;
in de tussen periode's heeft mijn man Ed al meerdere keren in het ziekenhuis gelegen.
ik mocht hem 4 weken geleden met mijn moeder weer ophalen uit groningen halen, hij heeft weer 2 weken daar gelegen, en thuis woog hij met moeite 65.5 kilo. nu zit hij op 70.4 met moeite moet ik het bij hem eraan zien te krijgen, pfffffffffffffffffff dat is moeilijk hoor.
ik zit nog steeds met een frozen sholder, ik heb een wond op mijn rechter hand die niet dicht wil gaan, ik heb een aantal zenuwen geraakt, en heb veel pijn in me duim en wijsvinger, mijn pink en ringvinger zijn door door een afgeklemde zenuw in mijn eleboog, ook rechterhand, ik kan iedereen de flip geven met rechts, en de rest moet ik afwachten hoe dat gaat goed komen????
dus helaas nog geen creatie's te showen aan jullie, komt wel ;)
ik loop sinds augustus al bij de pijnpoli in almere voor blokkade's in mijn rug, tot heden werkt het niet zoals ik wil, het werkt nog steeds de verkeerde kant uit.
ik kan ook niet langdurig bij de pc zitten vanwege alle pijnen die ik heb, dit is echt balen hoor.
ik ben blij dat jullie allemaal bij me blog zijn gebleven, en de nieuwe volgers die ik erbij heb gekregen.
we hopen dat 2014 meer geluk gaat brengen, 13 heeft dit jaar wel erg veel pech gebracht.
dus in het nieuwe jaar wil ik een candy gaan doen, maar dit wordt vervolgt, ik hou het nog even spannend.
alvast een heel fijn weekend allemaal.
dikke knuffel van mij ;)

14 opmerkingen:

 1. Hoi Angelique, blij nog eens iets van je te horen! Jammer om dit allemaal te moeten lezen, ik hoopte dat alles de goede kant aan het uitdraaien zou zijn. Ik wens jullie beiden natuurlijk veel beterschap en een spoedig herstel toe!
  Veel liefs, Mieke xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Mieke
  het is idd lang geleden, er is zoveel gebeurt dat kan ik hier niet allemaal schrijven, dan zit ik nog wel een maand bij de pc.
  we hopen dat het nieuwe jaar ons beter gegund is.
  dank je wel voor je lieve reactie meis.
  ik hoop nu wat meer op mijn blog te komen, nu zit ik meer op FB een spelletje te spelen, dan dat ik in blogland te vinden ben ;)
  knuffffffffffffffffff

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn om nog eens wat van je te horen.
  Doe maar rustig aan hoor gezondheid gaat altijd voor het knutselen, ook al kan ik me indenken dat je weer lieve kaartjes maakte.
  Hoop natuurlijk nog wel weer leuke creaties van je te gaan zien.
  beterschap beide.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een narigheid allemaal zeg! Heel veel sterkte toegewenst en hopelijk brengt 2014 veel geluk voor jullie! Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi jolanda en hanneke
  gezondheid gaat wel voor maar zo af en toe wil je iets maken en dan gaat het niet, het is al een tijdje geleden ook, dus het koppie wil wel, maar de vingers niet, ik heb wel al pan pastel gekocht, in de hoop iets te doen, sinds de beurs in zwolle heb ik er een paar gekocht, nu nog de pijn vrij zien te krijgen, en dan iets maken, maar ik blijf vol moed door gaan met de gedachten dat alles goed gaat komen.
  lieve meiden dank jullie wel voor de lieve reactie's, ik zal snel wat laten horen en niet zo lang meer wachten om iets te posten op mijn blog ;)
  knufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Howdy would you mind letting me know which web host you're using? I've loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog Cccam Server loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price? Thanks, I appreciate it!...Why Cardsharing is the best option For Watching HD TV?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amazing post with lots of informative and useful and amazing content. Well written and done!! Thanks for sharing keep posting.
  clipping path service

  BeantwoordenVerwijderen