Volgers

zondag 1 juli 2012

hoi lieve bloggers

sorry dat ik jullie zo hebt verwaarloost, maar het is gewoon er komt niks uit mijn handen, ja, alleen als het moet, en deze week moest ik een kaart maken. geen leuke hoor, en  niet echt mijn stijl.
helaas weer een rouwkaart, hij was ook weer een revalidatie maatje van mijn man, en ook tijdens het ziekenhuis kwam hij ed bezoeken ondanks hij zelf ziek was, maar bij hem hadden ze nog mogelijkheden gedaan die bij ed niet meer konden worden gedaan, en het ging goed met hans, hij mocht lekker naar huis naar zijn vrouwtje toe, hij belde en smsde en mailde naar mijn man, hans woonde in leeuwarden en is 55 jaar geworden. veel te jong hoor, transplantatie was bij hem niet van toepassing, maar dat ga ik niet uitleggen. sorry iets te veel prive over een overleden persoon.

hier dan mijn gemaakte kaartje voor zijn vrouw en familie
ik heb een charm kruisje uit mijn eigen collectie toegevoegd, net als die gele bloem
ik vond het engelen beeld wel erg mooi voor hun
hij was gelovig en zijn vrouw ook. 

ik ben weer benieuwd naar jullie reacties natuurlijk.

we waren dinsdag weer in groningen en ed hoeft pas over 4 weken terug te komen, lekker weer een week langer weg , het ging zo goed, hij wou zelfs zonder rolator lopen, en ook dat ging goed
ook mag hij in zijn eigen ploegje revalideren, maar dat wordt dinsdag helemaal besproken, want ed moest stoppen met 2 medicijnen, jippie en de prednisolon naar 10mg, dat scheeld allemaal weer, maar tussen nu en 4 tot 6 weken, kan hij de griep krijgen, hoeft niet hoor, maar het moet strak in de gaten worden gehouden, 2 soorten griep die kan krijgen kunnen geen kwaad, maar er is er nog 1 en die is dodelijk, nou geloof mij alles wordt streng gecontroleerd, ik heb het ook aan de verzorging door gegeven en er wordt rekening meegehouden, dus afwachten maar weer.
mijn mannetje heeft van de week auto gereden, zonder dat iemand het wist, lekker bij de hand hé, dat is nu typisch mijn man, zo lekker eigenwijs, en denk dat hij al heel wat is, maar het stelt nog niet zoveel voor hoor, hij moet zijn benen nog trainen, gelukkig had hij de kracht ervoor, maar het had niet langer moeten duren.

zo ik moet woensdag even een klein ingreepje laten doen, ik had een ontstoken teen nagel aan de binnenkant van mijn grote teen, maar uitgerekend mijn goede been en voet, dus een antibioticakuur van 3x per dag 500mg voor 10 dagen, en als het na 14 dagen niet weg was moest ik maar terug komen, het was iets minder en toen kwam die rare bult weer terug, maar die zat onder mijn nagelriem, en daarna zit hij meer aan de zijkant, meteen na de kuur, dus het wordt woensdag even verdooft en dan gaat ze een rand van mijn teennagel verwijderen, ze is er ongeveer een half uurtje mee bezig, we zullen zien hé
liefs angelique

7 opmerkingen:

 1. Nou zussie, dat is weer een heel verhaal. Dat is verschrikkelijk dat Hans gestorfen is, 55 is ook nog geen leeftijd. Ik ben natuurlijk blij dat het met Ed zo goed gaat. Echt bijdehand weer, je man!!!!Autorijden! Wat is als hij plotseling op de rem moet! Nou, sterkte met je teen, die nagelriem langs je teen weghalen hadden ze toen bij mij gedaan toen ik 11 was.
  Je kaart is heel mooi geworden. Heel veel liefs en kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè jakkes meis, wat een naar bericht dan weer he, blij dat ze dan weer naar huis kunnen en dan dit :( en dan ook nog zo jong, bah ... vervelend allemaal !!
  Je kaartje voor de nabestaanden is prachtig hoor, lekker rustig !!
  Heerlijk om te horen dat het met jouw mannetje zo goed is, maar eigenlijks moet hij billenkoek hebben, zomaar ff autorijden, foei toch !!!
  En dan jij weer met je teen, jemig .... hoeveel kun je nog hebben ???
  Er komt maar geen eind aan bij jullie.
  Doe rustig aan hoor meis, je hebt al genoeg gehad, pas goed op jezelf !!

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. verdrietig weer.......maar het kaartje is erg toepasselijk.
  fijn dat het zo goed gaat met Ed,
  en jy veel sterkte meissie!!! groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg als je iemand verliest waar je veel aan had... Sterkte! Je hebt een hele mooie kaart gemaakt.
  Blij dat het met je man de goede kant op gaat! Zo te lezen houdt hij de moed er wel in!
  Succes met de kleine ingreep. Hopelijk ga je er niet teveel last van hebben!
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haiiiii Meis.
  Wat fijn dat het zo goed gaat met Ed, ik vind het helemaal super. En tja mannen kunnen eigenwijs zijn, maar wij ook toch?????.
  Succes met je ingreep.
  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje Angelique,doet toch goed voor de nabestaande.
  Fijn dat het goed gaat met je man.
  En jij sterkte met je teen,dat is niet zo leuk,ik heb het ook gehad.
  Maar ja meis,als dit het ergste is.

  Veel liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ngeique, sorry dat ik niet eerder langs ben geweest, maar soms weet je van voren niet of je van achteren nog leeft he... zo voelt het een beetje.
  Zo fijn al dat goeie nieuws van je man!! Naar van die vriend, 55 jaar is veel te jong...
  Sterkte maar weer voor de komende tijd

  BeantwoordenVerwijderen