Volgers

dinsdag 30 oktober 2012

hoi lieve volgers, even een up date

hi lieverd

allemaal bedankt voor jullie lieve reactie's de laatste keer, + de emails die ik heb gekregen
echt helemaal toppie, dat kan een mens goed gebruiken.

morgen mogen de knopjes van de hechtig eraf, dan moet ik bij een andere arts op controle, raar hoor, de hechtig zelf moet oplossen, ik zal het horen morgen, ze hebben niet de plaats geopereerd als dat de orthopeed me had verteld, en tja dan nu een andere arts daarover aanspreken, we zullen het antwoord afwachten, de band mag dan eindelijk af en hopelijk mag het dan eens nat worden allemaal.

ik mag die arm dan wel bewegen, maar geen kracht gebruiken, dat lijkt me het moeilijks van alles, dit voor 6 weken lang, en dan kracht revalidatie, pffffffffffffffffffffff wat een gedoe allemaal zeg, zo vermoeiend, ik weet niet hoe ik slapen moet, ik lig nu continu op mijn rechterzij, maar daar zit ik met uitgerekte en gescheurde enkelbanden, pols die niet overhoud na mijn laatste blackout val, en mijn been met 3 kapotte zenuwen, ik ben 's morgens om 07.05 wakker en voor wat, helaas is bij mij wakker is wakker, als ik verder slaap dan krijg ik een migraine aanval, alleen werkt die pil van 100mg pas na  4 uur, dus schiet niet op hé.

ik heb wel veel pijn, ik moet piano spelen met mijn vingers, maar dat voel ik al in mijn bysepspier???

ik kan niet wachten tot morgen, morgen ligt ook mijn tijdelijke ontheffing klaar voor het NIET dragen van de autogordel, het gaat precies over die plek heen, omdat ze op een andere plek hebben geopereerd, de bedoeling was op mijn schouderbol een snee van +/- 5 cm, daarin tegen is de maat wel goed, maar hij zit grote deels op mijn arm / oksel, het ziet er raar uit, ik plaats geen foto hoor, niet iedereen kan er tegen, LOL

dit was het even voor nu lieve mensen, tot snel, even geen creatie om te laten zien helaas

met manlief gaat op zijn griepje na, alles goed, we moeten dinsdag weer naar groningen voor controle
de laatste controle was zijn 1/2 jaar controle en alles gaat nog steeds in een stijgendelijn, beter nieuws kan ik jullie daar niet over brengen, ze willen al zo langzaam naar de 3 maanden controle toe brengen, lekker hoor

liefs angelique

9 opmerkingen:

  1. Hoi meis, het valt allemaal niet mee hé? Wat een pijn zal je hebben en dan niet lekker kunnen slapen. En migraine krijgen als je langer op je bed blijft liggen is ook heel vervelend, zelf heb ik regelmatig migraine. Ik hoop voor jou dat alles vanaf nu echt in een stijgende lijn gaat lopen en dat je herstel voorspoedig verloopt. Gelukkig gaat het wat beter met je man. Verder wens ik je heel veel sterkte en beterschap, liefs Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Hoi,
    het zit je allemaal niet mee he, ik wens je heel veel sterkte en wilskracht toe,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoop dat je vanaf vandaag weer iets meer kunt.
    Pas op dat je het niet forceert, want ik zou dat gegarandeerd doen.
    Doe maar rustig aan met je herstel.
    De kaartjes maken komt vanzelf wel.
    Je gezondheid gaat boven alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veel sterkte en fijn om weer wat van je te lezen, doe rustig aan en fijn dat het goed gaat met je man.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. haai schatje!

    heel veel sterkte!
    ik zie je zo hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoihoi,
    ik kwam eens even kijken hoe het met je gaat. veel pijn dus. hopelijk gehad en is het nu al weer een stuk beter! in elk geval nog steeds een voorspoedig herstel gewenst!!!
    groetjes miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Angelique, ik heb je gevonden :D. Ik vond het vandaag reuze gezellig bij Hanny, leuk dat ik jullie allemaal in het echie heb gezien nu! De datum voor volgend jaar is volgens mij al gepland lol.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen